Wednesday, May 12, 2004

k'e'j'e'p'i't

Hmmph.. ternyata kuliah itu gak senyantai yang gue bayangin. Apalagi kalo harus kuliah di jurusan arsitek. Bro, coba tanya aja sama anak'anak yang pada kuliah di arsitek.. pasti jawabannya yah gitu-gitu aja, sehari-hari kerjaannya yang begadang, bikin tugas lah, ngegambarlah, bikin presentasi lah, bikin maket lah.. huah.. Kuliah di arsitek itu udah kayak orang kejepit waktu deh kerjaannya, apalagi kalo pas offset deadlinenya hampir selalu mepet.. pokoknya lu bermain dengan stamina dan waktu disini, suwer..

Dua minggu kemaren ini rasanya udah kayak hidup di the'real'world'nya'the'matrix.. bedanya kalo disono dikejer-kejer sama robot bayi'gurita, ini sama pengumpulan tugas.. Bayangin ajah gue gak tidur sampe 3 hari non'stop!! itu gak termasuk hari'hari lainnya yang tidur max. cuman 3 jam sehari.. gak heran deh kalo lu mampir ke kos gue masih ada musik yang gede banget kedengeran dari kamar gue.. kalo gue lagi panik yah musik cadas.. kalo gue lagi stress yah musik jazz..

Pokoknya bagi yang tertarik pingin kuliah jurusan arsitek yah.. better think twice kalo fisik lemah ato gampang sakit.. banyak banget temen gue yang keburu 'tewas' duluan pas ngerjain tugas. Apalagi kalo pas SPA (Studio Perancangan Arsitektur), anak2 satu kampus pada kena demam SPA semua, mata item (ini gara'gara gak tidur), flu, pusing2 (gara'gara mikirin tugas gak kelar'kelar), punggung sakit banget (gara'gara harus berkutat di meja gambar melulu), tangan bergeter (gara'gara kebanyakan kopi).. Yang kena yang dari junior sampe senior yang engga lulus'lulus.. Dan epidemi ini datengnya kalo lagi pas menjelang uas (final exams) soalnya semua tugas musti dikumpulin sebelum itu. Pokoknya fisik harus kuat, stamina kuda liar deh.. Walhasil gue selalu doping dengan vitamin (sampe lebih dari bates dosis) dan kopi (yang ini agak engga baik soalnya bisa bikin darah ngalirnya kenceng banget, jadinya tangan itu begeter mulu, bikin susah ngegambar ato bikin maket)..

Lucunya justru kalo lagi ujian malah nyantai banget.. yah kayak sekarang ini.. semua tugas umumnya udah dikumpul.. dan ujian arsitek, i tell u sumthin', itu entengnya gak kira'kira kalo dibandingin temen'temen gue yang di engineering ato bisnis ato social studies.. Yah jadinya tiap malem kerjaan gue cuman begadang nemenin (ato tepatnya ngegerecokin) temen-temen gue yang lagi belajar hehehe..


Ryan ngoceh'ngoceh at 5/12/2004 01:21:00 AM 7 ikut'ngoceh

7 ikut'ngoceh:

I enjoyed reading some of your posts Blogger. I was looking for residential wine cellars related information and found your site. I have a residential wine cellars site. You'll find everything about wine, gift baskets, Napa Valley wine tours, and how to keep your wine properly chilled until it's ready to drink. Come and check it out if you get time :-)

Anonymous wine cooling system ngoceh'ngoceh, at 12:23 PM  

Nice blog Blogger. Your posts were interesting reading. I was looking for wine cellar equipment related information and found your site. I have a wine cellar equipment site. You'll find everything about wine, gift baskets, Napa Valley wine tours, and how to keep your wine properly chilled until it's ready to drink. Please try and visit it, see what you think.

Anonymous wine refrigerator ngoceh'ngoceh, at 9:55 AM  

Fantastic blog you've got here Blogger, I was looking for residential wine cellars related information and found your site. I have a residential wine cellars site. You'll find everything about wine, gift baskets, Napa Valley wine tours, and how to keep your wine properly chilled until it's ready to drink. Stop by and check it out when you can.

Anonymous wine cellar equipment ngoceh'ngoceh, at 10:15 AM  

Fantastic blog you've got here Blogger, I was looking for red wine related information and found your site. I have a red wine site. You'll find everything about wine, gift baskets, Napa Valley wine tours, and how to keep your wine properly chilled until it's ready to drink. Stop by and check it out when you can.

Anonymous wine ngoceh'ngoceh, at 12:25 AM  

Hi Blogger, very unique blog you have! I was looking for wine glasses related information and came across you rsite. Very good info, I'm definitely going to bookmark you! I have a wine glasses site. You'll find everything about wine, gift baskets, Napa Valley wine tours, and how to keep your wine properly chilled until it's ready to drink. Please visit it.

Anonymous wine cellar designs ngoceh'ngoceh, at 9:40 AM  

Nice blog Blogger. Your posts were interesting reading. I was looking for wine related information and found your site. I have a wine site. You'll find everything about wine, gift baskets, Napa Valley wine tours, and how to keep your wine properly chilled until it's ready to drink. Please try and visit it, see what you think.

Anonymous wine cellar designs ngoceh'ngoceh, at 7:58 PM  

Hi there Blogger, I was just browsing, looking for wine cellar equipment related information and found your blog. Very Nice! I have a wine cellar equipment site. You'll find everything about wine, gift baskets, Napa Valley wine tours, and how to keep your wine properly chilled until it's ready to drink. Please visit, check it out and enjoy!

Anonymous wine cellar rack ngoceh'ngoceh, at 4:36 AM  

Post a Comment


***



'sex:male'age:19'dob:12/06/85'
'location:bandung'
hometown:jakarta'
'undergrad'student'in'architecture'

'Photography.Coffee.Jazz'

'Travelling'
'Wine&Dine'AsianCuisine'
'Architecture&Interior Designs'
'MusicPerformance&Industry'
'FilmIndustry&Animation'
'Literature&Comics'
'Visual'Installation'Perform.Art'
'Visual&MultimediaComm.'




'yer.name
'web'add.or.e'mail
'just.shout!!



The Power of Yoga

Gerakan Seribu Willam Hung di Indonesia

Ten2Five

The Cellar

Elisha Cuthbert is soo d@mn hot..!!!

AADDC.. Ada Apa Dengan Doneeh.Com?

The Design of My Humble Blog Page..

Pemilu = Poopy?? (biar gak dianggep explicit conte...

Excitement over the Blog-hype..

---
back'to'main'page..


April 2004
May 2004
June 2004
July 2004
September 2004
December 2004
January 2005
February 2005
March 2005
May 2005
June 2005
July 2005
January 2009
2000-2001@xanga.com



Bandung Blog Village
Blogbugs
Godote Designer Forum
DeathRockStar.tk Webzine

indiCOMIC
Fotografer.Net


koesuma.com for hosting
blogger
for engine
hello koesuma.com for images
doneeh.com wdcreezz.com for tools
serendipityq for css layout

All contents on this website (including text, images, and any other original works), unless otherwise noted, are mine and licensed under a Creative Commons License.